fredag 21. mai 2010

Små froskene, små froskene...

Første biologitime, kanskje? Jeg og Olleditten var en tur til rumpetrolldammen her om dagen, mens Sprellemann spillte klarinett for kommunestyret og resten av gjengen så Steinkjer FK mot Rosenborg BK. Våren har endelig kommet til Trøndelag!!! Ti dager etter siste snøfall fant vi faktisk nyklekkede rumpetroll. Olleditten syntes dette var spennende og litt skummelt, men ville gjerne se mer.

På samme sted fant vi også umiskjennelige froskeegg, muligens en enda mer skeptisk biologielev her?

Herlig liten vårjente på vår-oppdagelsesferd. Det må være fantastisk å være 2 år og 9 måneder! Det er i allefall fantastisk å være foreldre til et slikt vesen. En sann fryd. Humøret er smurt utenpå i tykke lag, og staheten er et kapittel for seg selv. Herlig nysgjerrig og utforskende, fantastisk hengiven og trassig. Rett og slett et lite under!!!

Froskene, ja, tar vel litt tid før de er ferdig utviklet ;) Men det skjer nok i år også - slik at rumpetrolldammen ligger der klar til utforsking neste vår.

Om strikking og søm og slikt: Har lyst, men er for tiden hindret av såret fra forrige innlegg. Har fått tatt stingene nå, men plasseringen gjør at helingsprosessen tar litt tid. Det jeg derimot har gjort, er å melde meg på kurs for å sy bunad til Kjære til vinteren...