søndag 26. desember 2010

Avsløringer

Lite aktivitet på bloggen i desember. Det skyldes nok både full rulle på og utenfor jobb, ganske mye som skal skje i desember gitt! På strikkefronten har det skjddd diverse også, men med fare for sniktitting på bloggen, så kunne det jo ikke avsløres.

Tre halser i Silk Mohair fra Sandnes. Pinner nr 5,5, 200 masker og to rett, to vrang. Julegaver til nesten-tenåringsnieser og tenåringsniese. Den tredje ble ferdig på toget opp fra Elverum 22. desember. I Elverum var jeg, Sprellemann og Storebror og besøkte bitte lille fetter/nevø, som var temmelig nøyaktig en mnd gammel. Fryktelig langt mellom Elverum og Norges Midtpunkt når slike små nurk kommer til verden.


Nevøen som straks skal forsvare konge og fedreland trenger å være varm på ørene, så han fikk en Arne & Carlos-lue. Håper den kommer til nytte. Denne ble ferdigstilt på Elverum.


Tre nevøer i litt mindre utgave trenger også varme ører, en Arne & Carlos-lue til hver av dem også.


I kalendergave tidlig i desember fikk jeg mønsterheftet med luer fra ovennevnte karer, sammen med tre nøster garn, Kjære så råd for Space Invaders-lua, så da ble det en slik på han.Det er det som er ferdigstrikket i desember. Har fremdeles en hel del greier på pinnene, så får vi se hvordan det går med disse prosjektene. Og så blir man jo litt over middels interessert i å strikke til lille nevøknotten etter hvert da... Vi får se.

Sprellemann og Baluba fikk seg symaskin i julegave, så kanskje blir det litt tid til samsøm fremover også? Litt inspirasjon kom sigende da jeg vant 5 mønster fra Minikrea, gitt av Leanne, på syforumet visyr.no, så får vi se hvordan det blir med det...

Har forresten bedrevet litt bunad i desember også, og Brors vest er nesten ferdig. Trenger litt heiagjeng her, så blir den ferdig i 2010 også!!

Ønsker dere alle en fredfylt jul og nyttårshelg.