lørdag 31. mai 2008

Er det ikke.... Sommeren!

Sannelig. Det er virkelig sommerfølelse i lufta. Mai er straks over, og vi går inn i de tre alt for korte sommermånedene, så det passer jo bra.

I hagen spirer og gror det. Tulipanløkene jeg fikk fra Nederland i fjor står i full blomst, og løvetanna skinner om kapp med sola!

Og lykke!!! Plommetreet som vi har hatt i åtte år har nå blomster for aller første gang! Epletrærne våre har vært trofaste i like mange år, og sjarmerer med sine nydelige svakt rosa blomster. Håper på en god eplehøst!


Bittelille trives også godt om dagen, selv om det er litt verre å ta seg fram ute enn inne for en som fremdeles ikke behersker kunsten å gå. (Og fotografen kunne sørget for fokus på det blide fjeset, og ikke på genseren...)
Baluba fikk seg basseng til bursdagen for ei uke siden, i kveld ble det fylt med iskaldt vann... To svette storebrødre lurte på om de skulle teste det eller ikke... (Den ene testa til slutt.)Til slutt noen bilder av mine fire humler. Om ikke alt for lenge utgjør de en flott levegg mot vind, og et tak mot nattehimmelen på verandaen. (Skvallerkålen hadde sikkert tatt på seg oppdraget hadde den fått lov...) Så JA! Det er nok den. Sommeren!