mandag 21. juli 2008

Bryllup og feriestart

Lillebror fikk "Ja!" fra sin Kjæreste i Fluberg Kirke på lørdag. Et flott brudepar og en fantastisk dag! Gratulerer til dere begge to! Morsomt å være med på, da disse to er omgitt med fantastisk familie og venner på alle bauer og kanter!

Og min Kjære (han med den skjeve nesa etter tre brudd på fotballbanen...) prøvde å forevige sine gratulasjoner til Bruden...

I går kom vi til Bø i Telemark. Det regnet hunder og katter, og vi fikk etter hvert trengt oss inn på ei lita campinghytte (ombygd anleggsbrakke...) Men alle sov godt til slutt. Våkna opp til vesentlig bedre vær i dag, og bestemte oss raskt for at i dag var dagen vi skulle gjøre Sommarland! Ettersom vi har vært der to ganger før (undertegnede faktisk tre...), visste vi hvordan dagen skulle legges opp. Og ettersom det var antydning til regn på formiddagen, men oppklarning og varmt resten av dagen, fungerte opplegget maksimalt! Eneste som manglet var et hekletøy for mor...

Noe skjedde med Balubas tenner i løpet av dagen...


Og ellers så ser det fint ut å være søskenflokk på fem (fire) også!

Bittelille tester dette med bading også. Det går greit når vannet holder 25 grader. Utover det er hun bare sånn passe entusiastisk.


For å vise at de gamle fortsatt er eldst, så tok Undertegnede og Kjære en tur ned Magasuget, og det var ikke så ille som jeg husker fra 20 år tilbake, selv om hoftene fikk seg en god runde juling. Storebror lovte å få bare 5-ere og 6-ere i 8. klasse hvis de gamle tok denne turen.

I morgen går turen i retning Grimstad. Skal besøke gamle venner i Porsgrunn på vei nedover, det gleder vi oss til.

På håndarbeidsfronten kan det meldes om at det nå kun er et lite stykke igjen på bakstykket på alpakkakjolen! (Pluss litt over et halvt erme.) Og at jeg straks skal i gang med det fjerde (og siste) mønsteret på skjørtet! Har kjøpt noen nøster bomullsgarn for å hekle litt mer Noe Noa underveis.