tirsdag 15. juli 2008

Frisør, fjell og Noe Noa

Vi har vært på hytta et par dager, generelt dårlig vær, men vi fikk da fiska litt. I tjønna som er nærmest hytta har det ikke vært napp å få siden jeg var ung, men vi har båret litt småfisk oppi der fra bekken like nedenfor i løpet av de siste årene. Vi fant ut at vi skulle teste fiskelykken her på søndag, og sannelig fikk vi ikke tre store fine ørreter! Vi fikk også fanga tre småtasser i bekken, som vi slapp uti tjønna igjen.
På mandav var vi på vår faste fiskeplass, Da Kjære hadde fått opp presenningen i gapahuk-form, og fått fyr på bålet, ja da åpna himmelen seg. Kjære og fire barn holdt seg rimelig tørr, mens Mor og Storebror hadde hørt at fisken biter best i øsende regn. Så vi ble like våt som fiskene i havet, og Mor ble belønnet med to passe fine ørreter.
Rockern følger med på småfiskfangst
Storebror prøver fiskelykken
På grunn av store mengder nedbør, ble det mye inneliv. Og jeg fikk hekla disse to Noe Noa-skjerfene etter oppskrift fra BenteB. Tusen hjertelig takk for at du deler. Jeg har heklet i alpakka for å slanke garnlageret litt, men kommer nok til å prøve meg på bomull også.
Til slutt et bilde fra forrige uke, Baluba til frisør for å ta vekk noe av manken som er helt håpløs å få kamme. Håret hennes vokser som ugress... Søt likevel da.