fredag 15. mai 2009

Streiftog

~tog rask, streifende ferd, utflukt, plyndring gjøre s- bak fiendens stillinger / overf: oversikt med hovedpunkter et s- i norsk historie i følge bokmålsordboka.

Kanskje ikke helt riktig betegnelse på dagens utflukt. Men et pent ord, og turen gikk med toget. Hadde til og med strikking, og fikk strikket en hel del!

Turen hadde ett bestemt formål. Og resultat av formålet foreligger vel innen rimelig kort tid. Kryss fingrene, venner!!!

Helt siden jeg så dette blogginnlegget for over et halvt år siden, har jeg hatt lyst på denne boka. I dag ble den med hjem, fikk kjøpt fine bursdagsgaver til en rimelig penge, og ettersom jeg sparte noen tiere på det, fortjente jeg jo ei bok, ikke sant? Etter dagens erfaringer var det godt med en kopp dobbel cappucino også.

Vel hjemme igjen skinner sola fra blå himmel, til stor glede. Herlig. I morgen blir det vel dagen for 17. mai-forberedelser. Bunaden til undertegnede får nok dessverre henge i skapet i år. Satser på vesentlig bedre tider neste år! Og forresten, nå er det 1 år minus to dager til Storebror blir konfirmert!