onsdag 17. mars 2010

Hva skjer a'?

Kjøpte meg en fin pakke fra Birgirsdottir i vinter. Det går ikke fort, men garnet blir omformet til noe med litt mer hold i... Litt usikker på om jeg nok en gang har lagt avgårde i for stor størrelse... Hmm. Time will show.

Var en tur og kikket på prosjekt Tjueti i dag. Og nå tror jeg faktisk det kan bli noe av det... Dette bildet er tatt fra den ene enden av det som skal bli loftstue, trappehullet vises i bunnen av bildet, i andre enden er det Storebrors kommende rom. Pipa midt i bildet skal smales inn litt.

Utrolig hva litt panel kan gjøre for følelsen av at det nærmer seg et eller annet. Dette er fra det som skal bli rockern sitt rom. Taket får et flatt område midt på, blir enklere for bla opphenging av belysning. He ser vi også asfaltplatene som er lagt på som vindstopp. Et av bevisene for at dette også er et enøk-prosjekt. Sammen med isolasjonen, selvfølgelig. her har det vært helt uisolert før.

I går var det elektriker her og fikk strukket opp en del rør, og lagt inn en del kontaktpunker (eller hva det nå heter ;) ) Helt opp mot stokken ser vi innertaket som det var før, her kom spikrene fra lektene for yttertaket gjennom.

Storebror sitt rom. Vinduene skal byttes ut med noen litt større, rømningssikre varianter.

Sømpolitisk: Symaskina er på symaskinsykehus.
Og ellers? Snart påske!