mandag 19. september 2011

Fine helga

Forrige uke regnet det og regnet det og regnet det. Store mengder. Da fredagen kom ble det oppholdsvær, og med lørdag kom også sola!

Mann og tre eldste barn dro på hyttetur med 4H, mor og to små damer var hjemme alene. Vi tok med oss venninne og dro på Hoøya. Jentene storkosa seg. Vi kom vel til tilnærmet full flo.


Grilling av pølse og mashmellows hører med. Veldig hyggelig at mammas venninne Guiritana også kom.Etter hvert ble det såpass med fjære at det gikk greit å gå over til selve Hoøya, så vi la inn en tur dit også, selv om Olleditten begynte å ytre at hun var sliten i beina. Viste seg at det gikk helt fint. Forresten så er doen som står ute på Hoøya utrolig stilig, tror den må avfotograferes ved en passende anledning.

Sjøen hadde fallt mye fra da vi kom til da vi dro, så vi var nok der en god stund...


Søndag opprant også med sol. Perfekt for soppjakt. En tur på knappe to timer medførte noen liter kantarell og noen liter traktkantarell. Fant store traktkantareller også, det har jeg ikke sett før. Er det lov å si at det egentlig er ganske kjedelig å plukke traktkantarell? Heldigvis lett å rense da. Men når det kommer til sopp, jeg tror det jeg liker aller best er å finne den! og å spise den. Heldigvis er de fleste i familien glad i sopp da!


Nå er det vips mandag igjen, med regn og regn og regn. Altså kom helga på et perfekt tidspunkt.