søndag 27. juli 2008

En uke uten nett

Da er vi vel plassert i Bergen. Har nå vært fire netter i Grimstad, Morvigsanden Camping, og ei natt på Hovden. Turen fra Bø til Grimstad var fin, med et veldig hyggelig besøk hos venner i Porsgrunn, som vi virkelig ser alt for sjelden!

På onsdag utforsket vi Grimstad, som er en sjarmerende sørlandsby, og sannelig fikk eg ikke frokostservise til tolv i bursdagsgave fra Kjære. "Saga" fra Figgjo. Synes det er kult, og ønsker meg mer tilbehør. Er nå på jakt etter middagsservise også, gjerne fra Figgjo det også, men ikke nødvendigvis "Saga", det finnes jo så mange andre stilige mønstre.

Skal lure meg på hvordan han visste at jeg ville ha det der... Og han fikk matboks fra meg, da...

Vi testa også stranda på Groos.

Torsdag var viet Dyreparken. Vi hadde en FANTASTISK dag!

Fredag tok vi det litt piano, og etter tips fra Bravobravo, fant vi Storesand strand i Fevik. Familien Sand ble full av sand... men stranda var nydelig.Lørdag flytta vi fra Morvigsanden, og la turen på nytt innom Dyreparken. Nok en fantastisk dag, og med en dyp facinason over flamingoens rosafarge på nebb og føtter. Og sannelig, etter å ha lovt penger til familiens to store tøffe gutter, ble det tur i Dreggen på Undertegnede! Kult. Utpå ettermiddagen tok vi Setesdalen fatt, og i Evje var det 15 stolper med blomster på på broa over Otra. Det må jo bety noe, ettersom det i skrivende stund er temmelig nøyaktig 15 år siden Kjære sjekket opp Undertegnede i Evje... Hovden var målet, og der sov vi godt for natta. Videre fikk vi testa fjell-Norge, og etter en del snøkommentarer i bilen, kom det tørt fra Storebror (veldig snart 13 år): Skulle tro vi ikke hadde sett snø før!

Bilen, den røde, begynte å varsle at den ikke var fornøyd med oljen sin, og i Odda turte ikke Kjære mer, så det ble verkstedtur og ny olje og oljefilter. Ikke akkurat slik vi hadde planlagt å tilbringe dagen, luskende rundt i et glohett Odda... Men bilen synes å fungere fint, og vi fikk testa supermega ferjekø i Utne også. Ikke sett lignende på Ytterøya, gitt. Men kom oss til slutt til Bergen, og her har de til og med internett også.

På håndarbeidsfronten går det fremover. Bildet er allerede en del dager gammelt. Men her er altså ferieskjørtet, som nå mangler knapt 10 cm, kjolen, som kun mangler 4 cm på bakstykket! (pluss ¾ erme) og et nytt Noe Noa, fargen inspirert av BenteB. I tillegg har jeg laget et par makrame-smykker.