søndag 3. august 2008

Rapport fra hønsegården

Kan nå publisere den gledelige melding om at hønemor som fikk rundjuling av Mikkel Rev nå synes å være i fin form igjen. Faktisk litt vanskelig å se hvem av dem som ble jult opp. Og damene har hittil i dag lagt fire egg! Må muligens lete fram min gamle 4H-oppgave, Mat med egg...


Ellers så kan det rapporteres fra elva (i går) at Sprellemann, som endelig behersket svømmeteknikken i saltvann forrige uke, også behersker den i ferskvann med innlagt strøm. Superdupert.

Her i huset pågår tidenes ryddeaksjon. Utrolig hva som samles i et hus over 110 år... Det dukker jo opp en og annen skatt også, og mye som etter hvert skal ta turen enten i søpla eller til div bruktbutikker. Her er to skatter... Noen som har informasjon om noe av det, så tas det imot med takk. Fatet er merket håndmalt og stemplet Stavanger Flint.Disse to røde vasene fant jeg nå i ferien, og sammen med fjorårets tre blå, utgjør de en fin samling. De blå er fra Hadeland, så jeg går ut fra at de røde også har opphav samme sted.


I tillegg dukker det opp masse asjetter og skåler og you name it fra kjente produsenter. Kommer til å legge inn noen anonser på Finn, i fall noen skulle være interessert i å kjøpe noe. Lite håndarbeid om dagen altså, men i kveld blir det søm av dukkeklær til skolemusikkens martnasbod.