lørdag 13. september 2008

Söta bror

En hilsen fra Östersund!


På kjærestehelg sammen med Kjære. Vi bor på Gamla Teatern, et hotell fyllt med sjarm og særpreg. I går var vi blant annet innom Gamla Bolaget, et sted hvor brukskunstnere etc har utsalg. Et spennende sted, håper det vanligvis er bedre besøkt enn det var i går. Fant sydde produkter med kjente stoffer, fasonger og navnelapper... Men husker dessverre ikke hva det sto på lappene, begynte på Go... tror jeg... Og så må det nevnes at vi var innom tidenes merkeligste butikk. Utvalget besto av pornoblader, tyggis og gamle bruktartikler. Butikkdamen var en gammel dame, med melkehvit hud og knall grønt skjørt og bluse. Det hele var toppet med masse støv og en intens krydderlukt. I dag har vi blant annet besøkt Jamtli, et folkemuseum med mye spennende å by på. Denne Shellstasjonen dukket for eksempel opp. På stålrørstolen kan eksosrypa, undertegnede, skimtes i Klukkakjolen sin.

Östersund kan by på et stor utvalg av stoffbutikker. I denne omgang ble det tradisjonelle Åhlens og Panduro som fikk redusert stofflageret sitt litt. Men jeg kommer tilbake når lageret hjemme har blitt tynnere. Nå MÅ det sys!!!

Underveis trengs det jo også litt håndarbeid - beklager dårlig bilde - men her er skjørt nr to fra Feminin Strikk, og litt mer Noe Noa-heklerier.


Og til slutt, veska som svigermor fikk i bursdagsgave. Sydd etter Amy Butlers Frenchy Bag. Håper den kommer til nytte!

Og forresten. Storsjøbadet står urørt av oss denne gang, men vi planlegger allerede en ny tur hit, sammen med ungene!