søndag 8. november 2009

Symptomer

Etter flere dager med dårlig form, og stadig økende antall symptomer, begynner det å bli veldig likt symptomlista til H1N1 - som Bill Bryson omtaler på følgende måte i favorittboka mi, "En kort historie om nesten alt":
"Fra tid til annen kommer visse virusstammer tilbake. Et ubehagelig russisk virus som går under navnet H1N1, forårsaket alvorlige utbrudd over store områder i 1933, så igjen i 1950-årene, og enda en gang i 1970-årene. Det er usikkert hvor det befant seg i mellomtiden."
Men blir det ikke verre enn det er nå, så skal jeg stå han av - selv om jeg ikke er spesielt tålmodig med feber, halsvondt, kvalme og generelt dårlig form... Finner jo litt øye- og hjertetrøst i blomsterbuketten jeg fikk av 4H-medlemmene som takk for hjelpen gjennom året, da. Et flott år har det vært, med mange utrolig dyktige ungdommer.

Mange dager hjemme i sofaen gjør at man får øye på forskjellig. Som for eksempel denne gjengen som har stått og smugtittet fram siden forrige jul. Nå er det sannelig ikke lenge igjen til de skal få komme frem i lyset igjen.