søndag 28. november 2010

Så gjør vi så...

Første søndag i advent. Og huset er ferdig ryddet til jul (HAHAHAHAHA)- men vi gjør et lite forsøk på å unngå fullstendig bombetilstander igjen. I dag har vi harr feiring av Sprellemann 10 år (bursdag sist tirsdag). Det betyr også at det er et halvt år til neste bursdag i heimen. Jegg, alle sju er samlet fra 24. mai til 23. november.

Etter å ha hatt adventsstake til ti kroner fra Rema 1000 i 13 år, ble det invistert i ny adventsstake i fjor. Her er den fylt med julekuleladning 1 (avbildet i forrige innlegg også). Samt adventsvenngaven min fra Madam Mim på Uformelt. Flotte retrostoffer i nydelige farger. passer egentlig godt til både denne årstiden og sommeren, må se om søminspirasjonen (og tida) kommer snikende etter hvert også. Den gjør nok det.Julekuleladning to ble også ferdig i dag. 7 kuler i rødt, hvitt og rosa. Rødt fra eget lager, hvitt er "arvet" fra snill nabo mens rosa er innkjøpt for anledningen. Til fyll bruker jeg forresten en gammel dyne, som nok har gjort sitt beste som dyne. Ultrasyntetisk, men det bryr ikke kulene seg om. Det knirker som godt gammeldags potetmel.


1. desember nærmer seg visst også, og faktisk er to av årets adventskalendre så og si ferdigpakket. Sammen med rødvin, Vårres Jul og kongerøkelse, så er det mulig at en til blir ferdig i kveld. Håpet er også at det skal bli bitte litt roligere på jobb de kommende ukene... Kanskje får man tid til å sy litt bunad?