tirsdag 24. mai 2011

8 år!

I dag har vi, for fjerde gang, en åtteåring i hus. Baluba er strålende fornøyd med sin nyervervede alder. Nye klær, Flåklypaspill til DSen og Svampe Bob-lego var  midt i blinken som gaver også. Dukkestua ble stæsjet opp med blomster her om dagen, og i samme slengen fikk den flaggfeste. Perfekt dag for flagging i dag.

Dagens åtteåring er et kult stykke menneske. Tøffesta på laget, som ville ha "skalla" hår på den ene siden, og langt på den andre, da det skulle klippes her for en mnd siden. En liten alderstilpasning, og damen ble hyperkul. (Selv om hun nok ville hatt det enda kortere selv.)

En aktiv dame, som er glad i skolen, ikke så glad i lekser da, men får heldigvis gjort unna det meste i skoletiden. I vinter var det håndball og allidrett som var aktiviteten, nå er det fotball som har tatt over. Det kan forøvrig virke som fotball er favoritten. Bortsett fra det har skoleårets svømmeundervisning vært en høydare, og svømmeknappen er vel i havn.

Tusen millioner gratulerer med dagen, kuleste Baluba!


Dukkestua var det forresten Baluba og Sprellemann som kjøpte sammen for 6 eller 7 år siden. Den er laget av tømrerelever på Egge vgs. En flott dukkestue, hvor det som regel er Olleditten som bruker for tiden. Mor har forresten noen oppussingsplaner her også, bådde inn- og utvendig...

Obligatoriske bilder foran alpeklematisen og kirsebærtreet. Morsomt å se forskjell fra år til år. Her finnes bildene fra 2009 og 2010 også.Kirsebærtreet ser ut til å ha kommet kort i blomstringen, men det stemmer ikke, det som har skjedd er en kraftig beskjæring (sammen med epletreene). Rimelig tett i tett med blomster, som bildet under viser.