fredag 22. juli 2011

Produksjonsmodus

Huset er fullt av prosjekter og fullt av saker og ting som kan bli til prosjekter. I dag fikk jeg ideen om et års permisjon fra jobb for å kunne produsere opp noe av det som er produserbart. Men med ny hytte på trappene kan vel det bli vel mye smalhans. Kan man søke om borgerlønn eller noe for et slikt prosjekt, tro?

I tillegg kan det se ut som det stadig kommer inn nye saker som også kan karakteriseres som råstoff for produksjon (Ja, jeg vet - nyttårsforsettet har sprukket så det holder!!!)

Heldigvis er det saker og ting som blir ferdige. Tre puter (den ene er blogget før, men har blitt tovet litt etter det) strikket i Vamsegarn og lett tovet, har sett dagens lys. Alle tre skal flytte inn i nyhytte.


Og så er det jo sånn at gale damer ikke bare syr en bunad, neida, de slår liksågodt til med to. Og når gale damers nesten like gale venninne MÅ ha ferdig sin bunad i løpet av juli, ja så samsyr man litt, og slikt blir det framgang på gale damers menns bunader også! Vesten til Kjære har i dag fått på plass alle sine sju knappehull.  

Litt innsats i uka før Bulgaria førte til at det eneste som gjenstår på vesten nå er å sy i knappene, sy to små hemper bak og to små fester på slagene. Nesten ingen ting, altså!