lørdag 7. juni 2008

BadelivVi er så heldige å ha ei flott badeelv like i nærheten. her er det fullt av flotte badeplasser, og de siste dagene har vi testet et par av dem. Det var litt mye strøm (vann) i elva enda, så da var det godt for Baluba med litt hjelp fra pappa.

På tur nr to valgte vi et sted hvor det er grunnere. Her er det en stor bestand av elvemusling. Og sannelig greide ikke Sprellemann å få lilletåa inn i en av disse skapningene. Skapningen trakk sammen muskelen sin og satt bom fast på tåa. Forskrekkelsen var nok større enn smerten, men tenker det var litt ubehagelig likevel. Pappa var igjen god og ha, og fikk, ved hjelp av rå makt, fjerna muslingen. Man vet jo aldri, kanskje den hadde slukt hele Sprellemann om den hadde fått fortsatt?

Bittelille tester for tiden ut verden, og har tatt på seg oppgaven som sand-tester. Bildet er hentet fra tur nr en, og her er hun sammen med Storebror. På den andre turen prøvde hun også badetemperaturen, og det var visst litt spennende å krabbe rundt i vann og sand. Vi er fremdeles litt spente på om det kommer en betongklump i bleien snart...