søndag 7. august 2011

4 år er helt sjef!

I dag er det fire år siden vi fikk den lille Olleditten vår. Dette lille fantastiske vesenet, som allerede har rukket å bli 106 cm lang. Et fyrverkeri av en prinsesse og sjørøver i en og samme person. Tydelig preget å ha et hus fullt av foreldre og søsken (les: tjenere) som kan gjøre livet mer behagelig for henne, men også som gir henne noe å strekke seg etter. Ganske stor forskjell på denne fireåringen og den vi hadde for 12 år og 6 dager siden. (Jepp, på mandag ble Storebror 16 år!) Og selvfølgelig svært stor forskjell på oppveksten deres i disse fire første årene også.


Dagens fireåring har eid dagen fra morgen til kveld. Litt beskjeden da slekta kom i selskap (18 gjester pluss oss sju i huset), men det gikk over det også.

Fra gavebordet kan det blant annet meldes en tunika/kjole kjøpt på Epla fra Milla Myk. Senere i selskapet ble den erstattet av Hello Kitty-outfiten som kom i gave fra fetter, tante og onkel på Elverum... Men ikke minst to puter.

Den første fra Storesøster Baluba, sydd av et stoff fra mammas hylle, dekorert med kroklissehjerte og liten prinsesse.


Konvoluttåpning bak, stoffet innkjøpt for anledningen.


Den andre fra Storesøster Sprellemann. Elefantstoffet kjøpte Sprellemann på ferietur i Danmark i fjor, med planer om å sy skjørt til lillesøster. Hello Kitty er klippet ut fra en t-skjorte som Olleditten fikk da vi var i Tyrkia for to år siden (på bursdagen sin). T-skjorta var av dårlig kvalitet, og gikk ikke en gang over hodet - så den har aldri vært brukt, men HK er fin på puta.


Samme type bakstykke og lukking som den andre puta.


Nå er fireåringen vel i seng, fornøyd og lykkelig med dagen. Hun eide den helt fra gaveåpninga på senga i morges.