torsdag 8. juli 2010

Nytt kamera!

For et år siden kjøpte vi oss et nytt kamera. Olympus mju 1050 SW. Veldig fasinert over muligheten til å ta bilder under vann, og ikke minst det faktum at det er rimelig støtsikkert. Før dette hadde vi et HP-kamera, kjøpt på impuls på Rimi. HP-kameratet var vi kjempefornøyd med, det tok veldig gode bilder, men begynte å få en og annen skavank etter 4 års intens bruk. Forventningene var derfor store til det nye kameraet. Men skuffelsen ble også større og større, for det var vanskelig å ta gode bilder...

Nå er Olympusen solgt til Sprellemann, med klausul om at vi må få bruke det når vi vil ta bilder under vann. Og etter å ha spurt fotokyndige kolleger, kjøpte vi et Canon IXUS 130 (tallet er litt tilfeldig for vår del, men fant gode tilbud på akkurat dette - det er IXUS som er cluet her). Og nå kan jeg leke meg med nærbilder igjen! Lykken er stor! I tillegg er dette vesentlig kjappere på avtrekkeren enn Olympusen!

Her er blomstene på rosehagtornen vår. Den trives ikke spesielt godt i vår hage. Vokser sakte, og i vinter har mange av grenene dødd. Noen som har noen gode råd for hvordan vi skal stelle den best mulig? Elsker disse små rosa blomstene!


Orientvalmuene derimot, er villigere og villigere, og like fasinerende hvert år.
Tunikaen har nå vokst opp til samme nivå som den kom på de den ble rekket opp, og nå ser det faktisk ganske bra ut. Gleder meg til å få den ferdig!


Og med ferietur nært forestående, og noen mil i bil, så har jeg lagt opp et litt småhemmelig prosjekt. Garnet fikk jeg fra Lise, etter å ha stalket bloggen hennes hele desember. Det er forresten Røros lammeull, og passer perfekt til det planlagte prosjektet!


Var forresten på Stoff og Stil og Ikea her om dagen, det bør virkelig resultere i noen bærenett!