lørdag 7. august 2010

3 år!


I dag er det 3 år siden vi ble sju i familien, da kom nemlig Olleditten til oss som et skudd. Siden har det stort sett vært full fart. En superblid og morsom liten frøken. Full av egen vilje er hun også - og lar seg ikke pelle på nesa av noen. Hun vet også veldig godt hvordan hun kan utnytte at det er seks som er større enn henne i familien, lille bortskjemte prinsessetrollet!

Sagnseansen på senga fikk litt skjev start, men da pakkene var presentert gikk det hele så mye bedre. Stor jubel for alle gavene, men det beste var nok eska hun har ventet spent på siden vi var i Legoland, en svær duploeske med dyrhage inni - hun valgte den ut selv, men måtte altså vente med åpning til bursdagen.

Et annet ønske var en Hello Kitty-veske. Mamman sydde en bærepose som er genial til bytteklær, og pyntet den med Hello Kitty. Mottakeren var fornøyd, om ikke 100%... Her ser du hvordan du kan sy slike bæreposer. De er rett og slett geniale til alt mulig!


Lille Olleditten elsker å hoppe og danse, hun er en flink dukkemamma, og fikser egentlig det meste. Hun stortrives på trampolina, og er opplært av større søsken til både "triks" (hoppe fra en plattform) og "salto" (rulle kråke direkte i hoppefart). Så vi tok en liten fotoseanse på trampolina liksågodt vi.


Her er det klatring opp på plattformen for så å utføre et triks. Videre er det gjennomføring av salto. Olleditten har lenge ønsket seg kaningenser, spesielt en gul en. I dag fant mamma inspirasjonen til å sy en også. En liten kortslutning i gjerningsøyeblikket gjorde at bakstykket ble for kort. Det ble forlenga med samme stoff som på ermene. Videre ble det påsydd ribbkant i hals og i livet. Ermene er bare lagt opp, så får vi se om det blir best, eller om de også skal få ribb etter hvert. Dette er en genser som er penest på avstand *kremt*, men som funker veldig godt på en liten aktiv frøken.

I går var jeg og hentet dette - et lite syoppdrag jeg har tatt på meg. Herlige farger og mønstre, ikke sant? Gleder meg til å ta fatt på denne jobben!